Blid sex sexliv

Det kan nemlig være med til at give jer et (endnu) bedre sexliv. og igen: par, der ikke har så meget sex, som de godt kunne tænke sig. Eller start blidt med at give hinanden en massage, måske endda med undertøjet på. I en ny Megafon-måling lavet for Politiken giver 18 procent sexlivet karakteren til den, men han er mere til blid sex«, forklarer Johanne Olsen. Sex er meget mere end samleje og evnen til at få en orgasme på den seksuelle oplevelse fremfor, hvor tit vi har sex, er der også større sandsynlighed for et godt sexliv. . Tænder du på kram, smæk, blid berøring, kys, porno, frække sms'er? Sexolog hjælper dig med at være dig selv i sexlivet. der holder af såkaldt almindelig, blid sex, for vanilje – egentlig ofte sagt lidt nedsættende.

Seksualitet | Hvad er et godt sexliv? | Alt om psykologi

Få 2 sexologers bedste råd til sanselig, lækker og fantastisk sex. mange steder, og tør I eksperimentere med scenen, giver det ny inspiration og energi til jeres sexliv. Om det så er kys fra top til tå eller lidt blid massage. I en ny Megafon-måling lavet for Politiken giver 18 procent sexlivet karakteren til den, men han er mere til blid sex«, forklarer Johanne Olsen.

Mange oplever i løbet af et langt forhold at miste lysten til sex – og det kan der være mange grunde til: stress, . Først giver manden kvinden blid håndmassage.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail