Healingsmassage tantra til mænd

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og . For mænd indeholder den intime del af en tantra-massage, muligheden for en. Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Ny seksuel energi og fokus på de erogene zoner. Tantra massage | Dét skal du overveje inden, du bestiller tid til Tantra-massage! Læs også: Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde.

Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Ny seksuel energi og fokus på de erogene zoner. Her i Mahamudrainstitut ser vi en tantra massage som et møde imellem to mennesker. Et kærligt møde som er klart – dvs med en tydelig indgang og tydelig.

Denne tantramassage behandling egner sig særligt til mænd, som ønsker en dybt afslappende og nydelsesfuld oplevelse. Ud over massage af hele kroppen.

Tantra Massage for mænd | GO DREAM Oplevelsesgaver

Tantramassagen er et møde med kroppen. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for. Der kan være rigtig mange grunde til at gå til tantramassage, nogle kommer fordi I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives.

Her i Mahamudrainstitut ser vi en tantra massage som et møde imellem to mennesker. Et kærligt møde som er klart – dvs med en tydelig indgang og tydelig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail