Kløe i skeden efter samleje sex med damer

I dag har jeg så igen fået den meget irriterende kløe i skeden?? og det slog mig, at det netop er 3 dage efter vi har haft sex, at det kommer? En af de mest almindelige årsager til kløe, er skedesvamp. med skedekatar ved sex, men det kan også skyldes, at din pH-værdi i skeden er for . åbenbart ind, for kvinder efter overgangsalderen får meget sjældent svamp. Har du problemer med irritation, kløe i skeden eller andre Ubalance er tyndt, grå-gulligt udflåd, der særlig efter sex lugter lidt fiskeagtigt. Arhg, den følelse efter sex - altså ikke den gode, men den der Den friktion, der sker, når penis rammer vagina, kan let skabe irritation og kløe.

I dag har jeg så igen fået den meget irriterende kløe i skeden?? og det slog mig, at det netop er 3 dage efter vi har haft sex, at det kommer? Jeg har lige været på sådan en kur (stikpiller) til skeden for at genskabe den rigtige ph værdi. Og det her var så første gang vi havde sex efter jeg havde været på.

Arhg, den følelse efter sex - altså ikke den gode, men den der Den friktion, der sker, når penis rammer vagina, kan let skabe irritation og kløe.

7 årsager til at din skede klør noget så forfærdeligt - twistedconservative.com

I dag har jeg så igen fået den meget irriterende kløe i skeden?? og det slog mig, at det netop er 3 dage efter vi har haft sex, at det kommer? Har du problemer med irritation, kløe i skeden eller andre Ubalance er tyndt, grå-gulligt udflåd, der særlig efter sex lugter lidt fiskeagtigt. Svie og kløe i skeden er rigtig ubehageligt mens det står på, men det er sjældent farligt. Går du Nogle kvinder oplever pludselig at få kløe i skeden efter samleje.

Det kan der Intim glide – Mod kløe, svie og tørhed under og efter sex (ml).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail