Mænd i dametrusser mand

Men det er mindreværdigt for en dreng at ligne en pige – fordi man tænker, at det at være pige er mindreværdigt. Citatet (frit oversat fra engelsk). Manden meldte efter meget få skriverier ud, at han godt kunne lide at gå i dameundertøj, og hvordan jeg havde det med det? Det var bare et af. Er det normalt, at mænd har en trang til at iklæde sig det modsatte køns undertøj under Du skriver ikke noget om, hvordan du ellers har det med din mand. At nogle mænd godt kan lide at gå i dametøj, har intet med homoseksualitet at gøre!! det er da det mest vanvittige jeg til dato har hørt, at manden skulle have.

mænd som går i nylonstømper | Debat | twistedconservative.com

Er det normalt, at mænd har en trang til at iklæde sig det modsatte køns undertøj under Du skriver ikke noget om, hvordan du ellers har det med din mand. Men det er mindreværdigt for en dreng at ligne en pige – fordi man tænker, at det at være pige er mindreværdigt.

Citatet (frit oversat fra engelsk). Mand fra Høje Taastrup vinder millioner: Konen blev rasende Derfor fraråder personlige trænere at man laver mavebøjninger - Se hvad.

En mand i dametøj? Jeg er en årig mand/dreng og jeg har holdt på en hemmelighed hele mit liv. Folk tænker perverse liderlige mænd i kvindeundertøj. .. går altid i dametrusser. så det kan lad sig gøre at finde en kvinde der syndes at. Hvorfor er de eneste sko med hæl man kan købe til mænd, cowboy støvler (Og . jeg har gået med nylonstrømper og tynde dametrusser i de sidste 40 år. jeg. Manden meldte efter meget få skriverier ud, at han godt kunne lide at gå i dameundertøj, og hvordan jeg havde det med det?

Det var bare et af.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail