Massage tilbud tantra til kvinder

Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel massageform. Denne massage Tantra Basis Massage tilbydes både mænd og kvinder. Lær tantramassage i trygge rammer sammen med din partner. Lær tantramassage i trygge rammer. På dette kursus lærer du at give (og modtage) tantramassage så englene synger og orgasmen . Nøgenhed er dog ikke et krav, men et tilbud. Her kan du finde en oversigt over alle vores tilbud særligt til kvinder, samt genveje - klik på den Tantramassage behandling og kropsterapi til kvinder. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der.

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske.

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni.

Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske. Læs denne fantastiske artikel om TANTRA MASSAGE. Du får Der findes mange steder, som tilbyder undervisning for par, som gerne vil have mere nærvær og.

Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel massageform. Denne massage Tantra Basis Massage tilbydes både mænd og kvinder.

Tantramassage for par (weekendkursus) - Tantraværkstedet

Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der. Læs denne fantastiske artikel om TANTRA MASSAGE. Du får Der findes mange steder, som tilbyder undervisning for par, som gerne vil have mere nærvær og. I soulBliss tilbyder jeg tantra massage til kvinder med en kvindelig tantramassør.

Hvis du er i tvivl om det skal være en kvindelig eller mandlig massør, så ring.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail