Sex massage aalborg tantra kursus for par

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. . målet til vejen, og vi kan bruge timer på at dyrke tantramassage og tantrasex. Tantra massage | Dét skal du overveje inden, du bestiller tid til Tantra-massage! Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der. Priser for tantra massage, Seksual Healing, samtaleterapi og parterapiog hvorfor er det så dyrt? Fordi det er Tantramassage kursus i weekend, kr /par, kr/pers inkl mad Århus, Aalborg, Odense, København.

Tantra massage i Edens Have | edenshave

Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. . målet til vejen, og vi kan bruge timer på at dyrke tantramassage og tantrasex.

Tantra massage | Dét skal du overveje inden, du bestiller tid til Tantra-massage! Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der. Hvem er Celestine?

Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Tantramassage - Modtag en times sensuel erotisk wellness tantra massage på madras og par, ligesom vi også laver kurser for par indenfor wellness tantramassage. Tantrisk sex (som er af nyere dato), Tantrisk yoga, Tantrisk massage og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail