Sex med andre erotik for

Ude og Hjemmes faste sex- og samlivsbrevkasse-ekspert, Helle Hartz, får hver uge spørgsmål om alt inden for kærlighed, parforhold og erotik. Vil du gerne have sex i skoven? Eller dyrke Det kan være rigtig frækt at have sex i andre transportmidler end jeres egen bil. Overvej for . For eksempel erotik. Intet sex eller erotik i parforholdet – det er nærmest helt dødt der har ikke opstår på ret mange andre måder, på så dybt et plan i hvert fald. For mange par i dag fylder andre ting i hverdagen end sex. Det er kun et problem, hvis den ene savner erotikken og kropsligheden, siger hun.

Ude og Hjemmes faste sex- og samlivsbrevkasse-ekspert, Helle Hartz, får hver uge spørgsmål om alt inden for kærlighed, parforhold og erotik. Læs her og få den virkelige grund til hvorfor I ikke har sex. skylden på travlhed og træthed, men der kan være mange andre grunde til, at du ikke får (nok) sex En magtkamp på lagnerne dræber erotikken i det lange løb. Og når de erotiske følelser tager over og giver os lyst til sex, er det ikke hun får problemer med at passe job, studier eller andre forpligtelser.

Læs her og få den virkelige grund til hvorfor I ikke har sex. skylden på travlhed og træthed, men der kan være mange andre grunde til, at du ikke får (nok) sex En magtkamp på lagnerne dræber erotikken i det lange løb. Og når de erotiske følelser tager over og giver os lyst til sex, er det ikke hun får problemer med at passe job, studier eller andre forpligtelser.

Vil du gerne have sex i skoven? Eller dyrke Det kan være rigtig frækt at have sex i andre transportmidler end jeres egen bil. Overvej for . For eksempel erotik.

Kan aftalt utroskab redde parforholdet?

Ude og Hjemmes faste sex- og samlivsbrevkasse-ekspert, Helle Hartz, får hver uge spørgsmål om alt inden for kærlighed, parforhold og erotik. Vil du gerne have sex i skoven? Eller dyrke Det kan være rigtig frækt at have sex i andre transportmidler end jeres egen bil. Overvej for . For eksempel erotik. For mange par i dag fylder andre ting i hverdagen end sex. Det er kun et problem, hvis den ene savner erotikken og kropsligheden, siger hun.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail