Sex steder elsker sex

Vil du gerne have sex i skoven? Så flyt akten ud af soveværelset og udforsk nye steder. at gøre godt med, kan du også ”nøjes” med at give ham et blowjob – han vil elske det! Mange kvinder tænder på at blive opdaget, mens de har sex. »Så skal du kalde den: Sex og andre ting, mænd er gode til! Mænd elsker nemlig at få at vide, hvad vi er gode til, for det får vi ALDRIG at vide!«. Dogging er in: Birgitte på 43 år har sex på offentlige steder Hun talte med sin mand om muligheden for at få en elsker – og han sagde ok. Dogging er et fænomen, der i bund og grund handler om at have en organiseret form for hurtig sex på offentlige steder - Og det er blevet rigtig.

Du må, sjovt nok, dyrke hed sex flere steder end du må overnatte i skovene. Vi elsker sex i det fri og vi har selvfølgelig også et kort med gode. Hehe elsker at have sex i det offentlige.. Har dog ikke haft det så ofte, for det er faktisk en smule svært at få mange fyre med på den idé hehe.

Nu kan jeg ikke længere holde min mund i denne kønskamp, vi åbenbart står i. Mænd og kvinder er fantastiske på hver deres måde, men vi er.

Dogging | Birgitte elsker at have sex med fremmede i det fri

»Så skal du kalde den: Sex og andre ting, mænd er gode til! Mænd elsker nemlig at få at vide, hvad vi er gode til, for det får vi ALDRIG at vide!«. Vil du gerne have sex i skoven? Så flyt akten ud af soveværelset og udforsk nye steder.

at gøre godt med, kan du også ”nøjes” med at give ham et blowjob – han vil elske det! Mange kvinder tænder på at blive opdaget, mens de har sex. Dogging er et fænomen, der i bund og grund handler om at have en organiseret form for hurtig sex på offentlige steder - Og det er blevet rigtig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail