Sexliv julesex

Sex i overgangsalderen. Overgangsalderen påvirker mange kvinder i en eller anden grad. Både de hormonelt betingede forandringer og forandringer af mere. Sex er et begreb, der omfatter en bred vifte af aktiviteter, såsom strategier for at finde eller tiltrække partnere (parringsadfærd), handlinger mellem individer. Sex & samliv. Intimitet, seksualitet og nærhed er vigtigt for de fleste mennesker. Faktisk synes de fleste af os, at det har stor betydning for livskvaliteten. Alligevel. I min praksis som klinisk sexolog og parterapeut oplever jeg det igen og igen: par, der ikke har så meget sex, som de godt kunne tænke sig.

Sex & Samliv - Hjertesvigt

Sex er et begreb, der omfatter en bred vifte af aktiviteter, såsom strategier for at finde eller tiltrække partnere (parringsadfærd), handlinger mellem individer. Skal du gå i seng med din mand, fordi I er gift? Nej. Ingen har ret til at kræve sex af en anden – og det er på tide, vi gør op med resterne af den. Mangler du inspiration til et bedre sexliv?

Vi har samlet de bedste tips til mere sex, flere orgasmer og større sexlyst i dit parforhold.

Sex & samliv. Intimitet, seksualitet og nærhed er vigtigt for de fleste mennesker. Faktisk synes de fleste af os, at det har stor betydning for livskvaliteten. Alligevel. Sex er et begreb, der omfatter en bred vifte af aktiviteter, såsom strategier for at finde eller tiltrække partnere (parringsadfærd), handlinger mellem individer.

Skal du gå i seng med din mand, fordi I er gift? Nej. Ingen har ret til at kræve sex af en anden – og det er på tide, vi gør op med resterne af den.

Har mennesket altid være monogamt? Og hvorfor tænder vi på nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex. Sex i overgangsalderen. Overgangsalderen påvirker mange kvinder i en eller anden grad.

Både de hormonelt betingede forandringer og forandringer af mere. Mænd har altid lyst til sex og kan altid få rejsning. Eller hvad? Der hersker mange myter omkring mænd og sex, og hvis man tror på dem, så står det skidt til for.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail