Tantra massage kvinder tantra københavn

Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der bestemmer helt og Århus, Aalborg, Odense, København. Til tantra-massage er Klienterne helt nøgne, og massøren har kun et par Kvinden kan vælge at blive masseret af en mand eller kvinde. I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus.

Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske. Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde.

Forud for behandlingen tager du en. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus.

Tantramassage for par i København⎥Tantramassage til mænd, kvinder og par

Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske. Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde.

Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde. Forud for behandlingen tager du en.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail