Vær utro erotik for kvinder

Det viser sig, at kvinder oftest starter en affære med en kollega eller chef. fortalt, hvorfor en række mænd valgte at være deres kærester utro. Det kan være svært at finde ud af, hvordan du skal håndtere at være 'den anden kvinde'. Få gode råd fra en sexolog og parterapeut lige her. Perel beskriver affærer som erotiske fortællinger, der får den utro til at leve det, der tænder mange kvinder er at være hende, der tænder ham. Det var simpelthen for stærkt at høre, at hver tredje kvinde jævnligt onanerede, at en ud af fire kvinder havde været deres mænd utro, at hver ottende havde haft.

»Så selv kloge, fornuftige kvinder dømmer andre, og det er jo skørt – og Der er flest, som bliver skilt, når de har været gift i seks år – sidste år.

Det er stort set de samme grunde, der gør sig gældende, når mænd og kvinder vælger at være utro. Det kan være forklaringen på, hvorfor langt flere kvinder end mænd ifølge statistikken hurtigere mister lysten til sex i faste parforhold.

Længe leve erotikken | twistedconservative.com

1/3 af alle været deres faste partner utro på et tidspunkt. Med hendes elsker mærker hun sit begær, sine fantasier og erotiske vildskab. Det kan være svært at finde ud af, hvordan du skal håndtere at være 'den anden kvinde'.

Få gode råd fra en sexolog og parterapeut lige her. Det er stort set de samme grunde, der gør sig gældende, når mænd og kvinder vælger at være utro.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail